Meld je nu aan voor de leukste vrijwilligersfunctie van Amsterdam

Hallo, mijn naam is Helga Bouwman.

Per 1 april ben ik in dienst gekomen bij de HeenenWeer Amsterdam als coördinator. Mijn taken liggen vooral in het werven en behouden van vrijwilligers in de diverse wijkzorggebieden. De Pijp/Rivierenbuurt draait al 5 jaar lang op volle toeren, Oud-Zuid is vorig jaar begonnen en in mei start er een pilot in Centrum-Oost en Centrum-West. Bij deze doe ik gelijk een oproep voor chauffeurs (social drivers) en rittenplanners voor stadsdeel Centrum en stadsdeel Zuid! Kortom er is werk aan de winkel!

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacatures

HeenenWeer chauffeur

In een elektrische invaliden auto vervoer je als HeenenWeer chauffeur buurtgenoten die zelfstandig geen korte afstanden kunnen lopen. Je haalt de mensen op volgens het schema en brengt ze naar de door hun gevraagde bestemming.

Als HeenenWeer chauffeur leer je niet alleen je wijk beter kennen, maar je leert ook je buurtgenoten kennen. En die buurtgenoten zijn super blij met jou omdat jij ze weer de kans geeft erop uit te gaan en leuke dingen te ondernemen.

Kijk op FB voor foto’s en video’s

Je komt in een creatief en ondernemend team en kunt zelf de voorkeurstijden aangeven waarop jij wilt rijden. Wij vragen een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor kwetsbare leden van de samenleving voor je aan.

HeenenWeer rijdt op dit moment al in Oud Zuid, de Pijp /Rivierenbuurt en Centrum. Er is dus altijd wel een locatie die jou aanspreekt.
Functie-eisen:

 • Rijbewijs B
 • Kennis van de buurt
 • Behulpzaam en geduldig
 • Sociale en communicatieve vaardigheden
 • Flexibel

Ben jij de HeenenWeer chauffeur die we zoeken? Meld je dan aan door je cv en je motivatie te mailen of te bellen voor meer informatie naar Helga Bouwman.
e-mail: coordinator@heenenweeramsterdam.nl
mobiel: 06 83 34 43 64

Planner

Als planner heb je direct telefonisch contact met klanten die een rit willen boeken.
Je ontvangt een ritverzoek en overlegt met de klant over het tijdstip en bepaalt met welk voertuig en bij welke chauffeur deze het beste ingepland kan worden. Je verwerkt de boeking vervolgens in een speciaal boekingssysteem. Je hebt contact met onze klanten die het vaak leuk vinden om wat uitgebreider te vertellen waarom ze een rit boeken. Daarnaast heb je contact met onze social drivers over de geplande ritten en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens je dienst ben je de spin in het web. Je kunt plannen vanuit je eigen woonkamer. Wij leveren de telefoon en computer.

Als planner krijg jij uitstekende kennis van de straten binnen jouw wijk en heb je leuke contacten met mensen via de telefoon. Deze mensen zijn super blij met jou, omdat jij ze weer de kans geeft erop uit te gaan en leuke dingen te ondernemen.

Kijk op FB voor foto’s en video’s

Planner is een geheel vrijwillige functie waarbij je een belangrijke rol kunt spelen in je eigen woonomgeving. Je komt in een leuk team dat regelmatig bijeenkomsten heeft en trainingen of workshops volgt. We vragen een VOG ( verklaring omtrent gedrag) voor kwetsbare leden van de samenleving, voor je aan.

Functie-eisen:

 • Kennis van automatiseringssystemen
 • Kennis van de buurt
 • Minimaal MBO niveau
 • Behulpzaam en geduldig
 • Sociale en communicatieve vaardigheden
 • Flexibel

Ben jij de Planner die we zoeken? Meld je dan aan door je cv en je motivatie te mailen of voor meer informatie te bellen naar Helga Bouwman.
e-mail: coordinator@heenenweeramsterdam.nl
mobiel: 06 83 34 43 64

Ervaringen van onze vrijwilligers

Back To Top