WORD SOCIAL FRIEND!

U ziet ze vast wel eens rijden door de wijk of bij de supermarkt staan. Of misschien maakt uw buurman, buurvrouw, klant, vader, moeder, opa of oma gebruik van de HeenenWeer? Die kleine groene autootjes duiken op steeds meer plekken in de stad op.

De HeenenWeer is een buurtinitiatief dat geheel gerund wordt door vrijwilligers. HeenenWeer maakt bewoners die zelf geen korte afstanden kunnen lopen weer mobiel. Wij doen dit met veel plezier en met hart en ziel, omdat we van mening zijn dat iedereen erbij hoort. Ook als je niet meer zo mobiel bent. Voor de wijk en door de wijk is ons motto. Dat betekent voor ons dat we het -samen met alle bewoners en ondernemers van de deelnemender wijken- mogelijk willen maken dat we duurzaam kunnen blijven bestaan als dienst.

U kunt daarbij helpen door “Social Friend” te worden. Als vriend van de HeenenWeer legt u uw bijdrage voor meerdere jaren vast in een contract met ons. Op deze manier maakt u het mogelijk dat wij kunnen blijven rijden en ook kunnen groeien. Dit is belangrijk omdat de mobiliteit van onze doelgroep over het algemeen niet verbetert. Hierdoor ontstaan er steeds meer zaken waarvoor ze terug kunnen vallen op de HeenenWeer dienst.
Als Social Friend helpt u uw mede buurtbewoners en blijven zij een sociaal zelfstandig onderdeel van hun leefomgeving.

U kunt zelf profiteren van het belastingvoordeel, omdat uw gift geheel aftrekbaar is zonder eerst te hoeven voldoen aan de drempel van 1% van uw jaarinkomen. En u ziet direct resultaat van uw gift omdat u steeds meer groene autootjes door de wijken ziet rijden.

Ieder jaar verzorgen we, in samenwerking met de ondernemers uit onze buurt, een evenement voor onze “Social Friends” . Ook kunnen we altijd meedenken aan het inzetten van HeenenWeer voor promotionele activiteiten. Voor uw zaak, straat of winkeliersvereniging bijvoorbeeld. Of wanneer u als vriend van de HeenenWeer een sponsoractiviteit wilt organiseren onder uw netwerk, zijn we ook altijd bereid daarover met u in gesprek te gaan.

Dus vraag vandaag nog het “Social Friend”formulier aan en profiteer nog dit jaar van alle voordelen voor u en uw buurtgenoten!
Mail naar info@heenenweeramsterdam.nl en we nemen vrijwel direct contact met u op. U kunt ons ook altijd bezoeken op dinsdag in het buurtgebouw Henrick de Keijser op het Henrick de Keijserplein. Zo kunt u direct kennismaken met de oprichters en met enkele van onze vrijwilligers.

Back To Top