Voor de Wijk en door de Wijk

De HeenenWeer is een buurtinitiatief dat geheel gerund wordt door vrijwilligers. HeenenWeer maakt bewoners die zelf geen korte afstanden kunnen lopen weer mobiel. Wij doen dit met veel plezier en met hart en ziel, omdat we van mening zijn dat iedereen erbij hoort. Ook als je niet meer zo mobiel bent. Voor de wijk en door de wijk is ons motto. Dat betekent voor ons dat we het -samen met alle bewoners en ondernemers van de deelnemender wijken- mogelijk willen maken dat we duurzaam kunnen blijven bestaan als dienst.

Als ondernemer kunt u het volgende groene autootje mogelijk maken door deze geheel of gedeeltelijk te adopteren. Deze HeenenWeer rijdt dan door de wijk met uw logo op de zijkant.
Loogman Boekbinderij in de Sint Willibrordusstraat, de vereniging Ambachten Made in de Pijp, Printshop De Beste op de Ceintuurbaan en ook het RAI congrescentrum gingen u reeds voor.

Ook als bewoner kunt u de HeenenWeer steunen door ‘Social Friend‘ te worden. De eerste HeenenWeer auto’s zijn bijvoorbeeld mede mogelijk gemaakt door een grote schenking van een anonieme bewoner uit de Pijp.

U kunt ons op verschillende manieren steunen. Zo kunt u een eenmalig bedrag doneren via onderstaande knop. Of wellicht wilt u in een persoonlijk gesprek kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mail ons en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Samenwerking

HeenenWeer werkt nauw samen met verschillende welzijnsorganisaties in de buurt. In de Pijp /Rivierenbuurt hebben wij hier al geruime tijd ervaring mee. Zo werken wij daar onder meer samen met organisaties zoals; Huizen van de Wijk, De GroenGrijsbus, D’oude Raai en Puur Zuid. Maar denk bijvoorbeeld ook aan instanties met dezelfde doelgroep welke er baat bij hebben wanneer hun klanten hen goed en tijdig kunnen bereiken.

Verzorgt u zelf een activiteit in de buurt en denkt u dat u meer deelnemers kunt krijgen wanneer zij gebracht worden? Kijk dan naar de mogelijkheden van de HeenenWeer. U kunt het vervoer meenemen in uw subsidieaanvraag, zo maakt u het uw deelnemers nóg eenvoudiger uw activiteit bij te wonen.

Fondsen

Dat we nu een solide basis hebben met 4 auto’s en ook in deze coronatijd weer kunnen beginnen, hebben we mede te danken aan de bijdragen van verschillende fondsen. Wij danken de volgende fondsen voor het vertrouwen dat ze ons initiatief gaven:

 

 

 

Het fonds Hulp na Onderzoek

Fonds voor Zuid

Het TheresiaSpijkerfonds

Back To Top