Mobiliteit door De Pijp / Rivierenbuurt

Bel voor een rit
06 – 28 18 13 43

Inloggen / registreren

Algemene Voorwaarden

Wat is HeenenWeer?

HeenenWeer is een sociale service voor bewoners van Amsterdam de Pijp en de Rivierenbuurt die geen korte afstanden zelfstandig kunnen lopen.

De HeenenWeer Pijp/Rivierenbuurt rijdt in het omlijnde gebied op het kaartje hierboven.

Bel voor een rit
06 – 28 18 13 43

De Pijp en de Rivierenbuurt zijn levendige wijken waar u veel kunt ondernemen. Met de HeenenWeer kunt u weer eens naar de Albert Cuypmarkt, naar het Sarphatipark, lekker op een terrasje gaan zitten of andere leuke dingen doen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf boodschappen gaan doen, gaan zwemmen of naar een leuke club gaan. Met de HeenenWeer hoeft u de leuke dingen in uw leven niet meer te missen! Onze vrijwilligers staan voor u klaar en brengen u graag door de wijk!

De HeenenWeer in de Pijp/Rivierenbuurt is in mei 2017 opgericht door Mia Bouwhuis en Titia Van Grol. Zij zagen dat de mobiliteit op de korte afstand voor veel mensen een probleem was om nog mee te doen in hun eigen leefomgeving. Dit leidt tot mobiliteitsarmoede en heeft een grote impact op de kwaliteit van leven. Zij realiseerden zich dat het veel verder gaat dan alleen van A naar B gaan maar dat het mensen in staat stelt om een zelfstandig leven te leiden zolang ze nog thuis wonen.

Inmiddels zorgen bijna 40 vrijwilligers (planners en drivers) ervoor dat onze klanten weer onderdeel zijn van hun leefomgeving en daar zijn we enorm trots op. We zijn blij met onze dienstverlening. Bent u dit ook vertel het door, bent u niet tevreden vertel het ons! Daar kunnen we van leren. U kunt een klacht indien op info@stichtingheenenweer.nl of bel het boekingsnummer dan nemen we binnen 2 dagen contact met u op.

Samen met ondernemers en bewoners die bijdragen maken we de HeenenWeer mogelijk. We hebben heel veel hulp van de RAI waar ook onze auto’s mogen staan, van de Beste Print die altijd ons drukwerk verzorgt, Loogman Boekbinderij en de vereniging ‘Ambachten made in de Pijp’ die ons sponsoren. Stichting HeenenWeer Pijp/Rivierenbuurt is een ANBI stichting. U kunt ‘vriend’ van ons worden, dan steunt u ons structureel en u kunt natuurlijk ook een eenmalige donatie doen.

Raad van Toezicht
Hanneke Ritmeester
Theo Dohle
Vacature

 

Bestuur (het bestuur is onbezoldigd)
Titia van Grol, voorzitter
Mia Bouwhuis, secretaris
Reinier van der Wiele, penningmeester

HeenenWeer Pijp-Rivierenbuurt zoekt nieuwe bestuursleden

Bekijk de promo video hieronder. De openstaande vacatures vind je hier

De HeenenWeer Pijp/Rivierenbuurt wordt mede mogelijk gemaakt met de hulp van onderstaande fondsen

Back To Top